Arriva nabavlja autobuse za Kragujevac!

Nakon što su krajem prethodnog meseca vozila Arrive, počela da prevoze prve putnike na teritoriji grada Kragujevca, rukovodstvo ove kompanije nastavilo je da poboljšava kvalitet usluge u tom gradu, uskoro će stići i autobusi iz Holandije.

arriva2

Trenutni vozni park u Kragujevcu čine odlično očuvani autobusi koji su prebačeni iz Beograda, radi se o modelima iz fabrike Ikarbus, sa oznakom IK-103, koji su proizvedeni 2005. godine. Vozila koja su se odlično pokazala u eksploataciji kako u Beogradu, tako i prvih radnih dana u Kragujevcu, ekipa Balkan Transporta došla je do fotografija sa preuzimanja novih vozila za Kragujevac, koje su sačinjene u Holandiji.
Prema nezvaničnim informacijama, vozila su namenjena za prigradske linije koje ova firma ima u Kragujevcu.
Tu su dva autobusa VDL Berkhof Ambasador 200, koji su proizvedeni 2004 godine, a u floti Arrive su od 2006. godine.

VDL Berkhof Ambasador 200, Arriva

VDL Berkhof Ambasador 200, Arriva

Ostatak će činiti vozila na Daf šasiji, sa karoserijom Wright Commander, proizvedeni 2003. godine, imaju 42 mesta za sedenje i 33 mesta za stajanje.

Wright Commander, Arriva

Wright Commander, Arriva

Očekujemo da će ova vozila pristići, početkom sledeće nedelje.
arriva1

Zahvaljujemo se ekipi iz firme Arriva Litas, na fotografijama!

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.

You may also like...