Četiri nova Maza za Presto

Četiri nova niskopodna autobusa marke “MAZ” pojačala su vozni park firme Presto.

Maz autobusi – Presto d.o.o

Četiri nova autobusa pristigla su juče u firmu Presto, preuzimanje je izvršeno u krugu firme “Vulović Transport” iz Kragujevca, koji je ovlašćeni uvoznik i distributer za Maz vozila u Srbiji.

U pitanju su modeli Maz 203, opremljeni Mercedesovim motorom sa 210kW(286 konjskih snaga) koji su upareni sa ZF ecolife automatskim menjačem.

Autobusi su opremljeni klima uređajem, u potpunosti su niskopodni što dodatno olakšava ulaz starijim licima i licima koja se otežano kreću. Vozač je fizički odvojen kabinom, koja je unapređena u odnosu na prethodne modele, te su oko kabine postavljeni i rukodržači, što je bio nedostatak prethodnim modelima. Vozila će dobiti displeje iz Niša, radi se o proizvođaču “Fazi” koji je opremio i poslednje nabavljene Ikarbuse za ovu firmu.

Vozačev prostor je malo osavremenjen, tu je i centralni deo instrument table sa ekranom na kome se mogu videti svi bitrni parametri za vozilo i vožnju.

Foto/Info: Presto d.o.o FB page

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.