JKP Parking servis otvorilo prošireni carinski terminal!

Krajem prošle godine, JKP “Parking servis” otvorilo je prošireni carinski terminal beogradskom Bloku 53!

 

Carinski terminal u Bloku 53

Carinski terminal u Bloku 53

Cilj ovog projekta je smanjenje teretnog saobraćaja kroz sam centar Beograda, terminal se nalazi u Bloku 53 u blizini Kvantaša.
Pored savremenog kompleksa i prostorija koje se nalaze na 1000 kvadratnih metara, terminal je dobio i 73 parking mesta za teretna vozila, kao i 29 novih parking mesta za putnička vozila.

Ovo je samo početak radova koji za cilj imaju izmeštanje teretnog saobraćaja iz centra prestonice, u planu je izgradnja jednog velikog robno-distributivnog centra, čija je krajnja namera da se svo carinjenje vrši na jednom prostoru.
Vrednost radova na proširenju i modernizaciji postojećeg terminala je  130.000.000 dinara.

Novi prostor za zakupce

Novi prostor za zakupce

Novi prostor za zakupce

Novi prostor za zakupce

U toku ove godine gradiće se još jedan objekat na 1300 kvadratnih metara, i na ovom prostoru pored terminala više neće biti kontejnerskog naselja. U drugoj fazi, zajedno sa gradom Beogradom i Carinama Srbije, JKP “Parking servis” će nastaviti da širi ovaj kompleks.

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.

You may also like...