Nove slike iz Solarisa, zavirite u nove autobuse za GSP Beograd!

Pošto smo obezbedili partnerske odnose sa Solarisom svake nedelje ćemo objavljivati nekoliko fotografija i informacija koje obezbeđujemo direktno iz fabrike! 

Solaris_Bolechowo_6

Prve informacije koje smo dobili, jesu da će naša saradnja biti nastavljena u daljem periodu. Doduše, na ovaj odgovor smo malo duže čekali, ali ovog puta umesto zastupnika Solarisa odnosno jednog od ljudi za odnose sa javnošću (pr) firme,  imali smo čast da dobijemo odgovor od direktora PR službe ove poljske firme! Slike naših modela će nam biti obezbeđene čim radovi odmaknu malo dalje, ovo je prva slika Solarisa direktno iz fabrike u Bolečevu. Naši Solarisi će biti započeti početkom aprila meseca, bar tako nam je obećano, tada ćemo objaviti i ekskluzivni materijal odnosno prve fotografije beogradskih krstarica!

nowe solarisy6webTakođe, poslati su nam redizajnirana tabla, i malo modifikovani putnički prostor.

Fot. Jakub Zajkowski (3)

Što se nas tiče, ostavili su nas u blagom iščekivanju, kako će krenuti proizvodnja beogradskih autobusa, vi naši posetioci, imaćete ekskluzivno pravo da prvi pogledate fotografije direktno iz pogona poljskog proizvođača.

Ovog puta zahvaljujemo se gospodinu  Marcin Napierała, direktoru PR službe ove firme!

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.

You may also like...

4 Responses

 1. N.N says:

  Kada je isporuka prvih primeraka?

  • becks89 becks89 says:

   Prvih deset komada stiže početkom jula meseca, dok bi celokupna serija trebala da dođe do kraja Novembra ove godine. tako je napisano u ugovoru koji su potpisali GSP i Solaris – Bus.

 2. Mile says:

  Ne znam sto stavljaju STOP dugmad, kad ce GSP da ih iscupa odmah.
  Takodje sta je to zuto sto lici na bus plus validator, a nije? 😀

 3. becks89 becks89 says:

  To su validatori, ali poljska verzija, njih neće biti u našim busevima!