Tamnava pustila nove Ikarbuse u saobraćaj!

Preduzeće Tamnava Trans iz Beograda pustila je u saobraćaj nove autobuse iz Ikarbusa, kojima će u narednom periodu prevoziti putnike u Beogradu! 

Ikarbus IK-103, Tamnava Trans

Ikarbus IK-103, Tamnava Trans

Radi se o potpuno istim modelima koji su već isporučeni preduzeću Presto d.o.o, a o kojima smo već izveštavali (http://www.balkantransport.net/firma-presto-preuzela-nove-autobuse-iz-ikarbusa/).
Takođe se radi o autobusima koje pokreće MAN motor sa Euro 5 standardom, radi se o Man D2066 (LUH32) motoru, sa 235 kW (320 KS). Ovi motori dolaze u kombinaciji sa automatskim četvorostepenim menjačem proizvođača “Voith” sa integrisanim retarderom.

Ikarbus IK-103, Presto Beograd

Ikarbus IK-103, Tamnava Trans Beograd

Autobus ima 29 sedećih mesta, opremljen je klima uređajima, a pored podnih grejača poseduje i WEBASTO uređaj.

Ikarbus IK-103, Tamnava Trans

Ikarbus IK-103, Tamnava Trans

U saobraćaju su tri vozila, a u narednom periodu očekuje se isporuka još tri autobusa! Trenutna zaduženja ovih vozila su na linijama 25,25P i 39!

Hvala Aleksandru na fotografijama, detaljniju foto galeriju ovog modela možete pogledati na LINKU

 

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.

You may also like...