U poseti firmi GAGA Turs!

Ekipa Balkan Transporta imala je tu čast da prva reportaža voznih parkova naših prevoznika bude kod najvećeg prevoznika u zapadnoj Srbiji, firmi Gaga Turs koja svoj plac ima u Užicu!

Gaga Turs Zlatibor

Gaga Turs Zlatibor

Firma Gaga Turs nastoji na tome da nasledi slavnu “Raketu” u svojim najboljim danima, preduzeće trenutno zapošljava oko 100 ljudi i pored lidera u putničkom saobraćaju u ovom delu zemlje, sve više rezultata postižu i na tržištu vanlinijskog saobraćaja, pored već dobrog poslovanja na linijama ka Crnoj Gori.

Firma Gaga Turs, pored predstavništva u Crnoj Gori, ima i dve firme u Srbiji, od 2009. godine tu je Gaga Turs sa sedištem u Beogradu, dok se za lokalni saobraćaj na relaciji Užice-ZLatibor, brine firma Gaga Prevoz.

Firma se trudi da obezbedi što bolje uslove putovanja za sve linije, na linijama Gaga Prevoza zamenjena su sva vozila sa manjim kapacitetom sedećih mesta i to vozilima marke “Setra S319NF” i to po zahtevu putnika.

Vozila za međugradski i međunarodni saobraćaj su u fenomenalnom stanju, zahvaljujući vlasniku, imali smo priliku da sva vozila vidimo i iznutra, a utisak je fenomenalan. Svako vozilo je očišćeno temeljno, enterijer je očuvan, dok vozila imaju stalnu pažnju i njihovoj ispravnosti se daje posebna pažnja. Vlasnik nam je učinio veliku čast i samom pričom o firmi, podatak da je svako vozilo lično dovezao i svako vozilo u firmi je bar jednom vozio dovoljno govori koliko je čovek zaintresovan i koliko je u ovom poslu. Pritom, neretko ga možemo sresti i na nekoj od linija, kako kao i ostali vozači iz firme broji kilometre našim putevima.

Pre nego što započnemo sa foto materijalom, želeo bih da se ispred zajednice zahvalimo vlasniku gospodinu Milanu, pre svega na velikoj ljubaznosti, na izdvojenih skoro 2 sata po kiši i na velikom strpljenju za sva pitanja i slike. Fotografija nema nešto mnogo, ali sasvim je dovoljno da se dočara o kakvoj se ozbiljnost i o kakvoj se firmi radi. Želimo firmi Gaga Turs puno sreće u daljem poslovanju i svim zaposlenima kao i vlasniku želimo puno uspeha.

Uživajte u foto galeriji:

Od svih vozila po urednosti se istakao beli Travego, a sam vlasnik je želeo da na ovaj način pohvalimo vozača koji ga vozi i održava, tako da će on imati poseban deo u kome možete videti samo mali delić profesionalizma!

Ukoliko želite i Vi, ovakvu reportažu za svoju firmu, kontaktirajte nas na info@balkantransport.net

becks89

becks89

Osnivač i administrator portala Balkan Transport. Posebno me zanimaju autobusi i prevozničke firme u Srbiji. Bavim se i fotografijom, iza mene je preko 15.000 fotografija. Za sva pitanja ili informacije vezane za sajt ili za moje tekstove, možete me slobodno kontaktirati.

You may also like...