preloader
  • O nama

Svojim aktivnostima konstantno utičemo na uslove odvijanja prevoza putnika, a pod sloganom #travelonbusway aktivno promovišemo i popularizujemo prevoz putnika autobusima.

about image

Ko smo mi?

Sajt i forum Balkan Transport osnovani su 15. avgusta 2012. godine. Ideja tadašnjeg početka bila je okupljanje ljubitelja svih vrsta transporta, sa mogućnošću apsolutne slobode govora i formiranje jedne vrste internet društva. Uz navedeno, integralni deo je predstavljao i sajt informativnog karaktera, gde su bila predstavljana nova vozila na našem tržištu, ali i vesti iz sveta saobraćaja i transporta.

Nakon više hakerskih napada, forum je ugašen, dok je sajt opstao. Za 9 godina postojanja, a da bi postao ono što je danas, Balkan Transport je pretrpeo veliki broj transformacija.

Od 2019. godine, Balkan Transport prerasta u kompaniju koja kao svoju osnovnu delatnost ima pružanje ostalih usluga u saobraćaju. Danas, Balkan Transport čine tri aktivna člana. Reč je o trojici entuzijasta koji uslugu prevoza putnika vide znatno kompleksnije i sa dosta mogućnosti za napretkom u odnosu na to kakva je ona danas. Svojim stavovima i delovanjem, aktivno učestvuju u izgradnji imidža autobuskog prevoza na našem tržištu.

Osnovni cilj Balkan Transporta je konstantno unapređenje i standardizacija, a kao rezultat toga i omasovljenje prevoza putnika autobusima.

Preko

0

godina sa vama
Preko

0

pratilaca na Instagramu
Preko

0

pratilaca na Facebook-u
Preko

0

maksimalan doseg objave

Naša vizija

Prevoz putnika na našem tržištu danas, najčešće predstavlja samo prevoz od tačke A do tačke B. Čini se da, osim novijih voznih sredstava, usluga prevoza nimalo nije napredovala gotovo pet decenija, od 70-tih godina prošlog veka. Ovo se najjasnije može videti padom zadovoljstva putnika. Prema istraživanjima u Evropi, gotovo svaki drugi ispitanik nije potpuno zadovoljan uslugom prevoza.

Nećemo ispitivati koliki je procenat nezadovoljnih putnika kod nas, već ćemo se svojim angažmanom zalagati da i putnici koji su izbrisali autobus kao prevozno sredstvo, da se istom sa zadovoljstvom vrate. Sa aspekta prevoznika, ovo nužno ne zahteva kupovinu novih, već najčešće predstavlja rad na usavršavanju postojećih voznih sredstava.

Naš tim

Dušan Beraja

CEO & Founder

Luka Kalinić

IT Support