preloader
  • Sa kompanijom “Lasta” na Kopaniku

Ekipa portala Balkan Transport imala je tu čast da među prvima u sezoni 2021/2022. putuje na Kopaonik u organizaciji kompanije “Lasta” iz Beograda.

blog-thumb

Od 25. decembra do 31. marta SP “Lasta” a.d. Beograd saobraća na liniji ka Kopaoniku. Naš tim imao je prilike da se upozna sa pogodnostima i celokupnom uslugom koju nudi kompanija Lasta na ovoj pomenutoj sezonskoj liniji ka jednom od najposećenijih zimskih turističkih centara, kako u našoj zemlji, tako i u regionu.

Kompanija “Lasta” je društveno odgovorna kompanija i pouzdan partner za bezbedna I sigurna putovanja. SP “Lasta” je jedna od najstarijih kompanija u našoj zemlji, 1.aprila 2022. godine obeležiće svoj veliki jubilej – 75 godina postojanja.

Kompanija Lasta je sinonim putovanja u Srbiji I ime dobre usluge u drumskom prevozu putnika. Na putevima širom Evrope prepoznatljiva je kao respektabilna kompanija sa visokim kvalitetom usluge.

Lasta Kopaonik

Lasta Kopaonik

Kopaonik je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji, smešten u jugozapadnoj Srbiji, predstavlja najveći planinski masiv u Srbiji, a od 1981. godine Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom. Planina Kopaonik, poznata je još I kao “Srebrena planina”,najpopularnija je među skijašima na ovoj planini nalazi se najveći skijaški centar u Srbiji. Najviši vrh ove planine je Pančićev vrh sa 2017m nv. Skijališta na Kopaniku raspolažu sa 48 alpskih ski-staza I 30 ski-puteva.

Lasta Kopaonik

Lasta Kopaonik

SP “Lasta” povezuje Beograd sa Kopaonikom svakog dana, polazak u 08:45h sa BAS (Beogradska Autobuska Stanica), dok vikendom “Lasta” saobraća i iz Novog Sada sa polaskom u 07h sa autobuske stanice. Povratak sa Kopaonika je u 13:30h ka Beogradu (svakog dana) I 13:30h za Novi Sad (vikendom).

Lasta Kopaonik

Lasta saobraća ka Kopaonikom autoputem do Pojata, dalje nastavlja preko Kruševca, Brusa, Brzeća do Nacionalnog parka “Kopaonik”, ipak, važno je napomenuti da je linija “ekspresna”, odnosno da direktno povezuje Beograd i Kopaonik (Novi Sad i Kopaonik) bez usputnih stanica.

Kompanija Lasta omogućila je niz popusta za više kategorija, a osim toga, kompanija “Lasta” potrudila se da svima izađe u susret sa povoljnim cenama karata.

Lasta Kopaonik

Osim redovne linije, u okviru ponude Turističke agencije “Lasta” nalaze se i smeštajni kapaciteti na Kopaoniku u hotelima “Viceroy”, “Nebeske Stolice, Junior Brzeće.

Poseban doprinos realizaciji naše priče, reportaže, videa, dali su momci koji su jedni od onih koji “iza kulisa” daju Lasti epitete kvaliteta, profesionalnosti i uslužnosti. Zahvaljujemo se Vladimiru i Aleksandru, kao i svim zaposlenima iz kompanije “Lasta” koji su pomogli realizaciju ove priče.

Lasta Kopaonik

Lasta Travel&Tourism Beograd

+381 (0) 11 6641 251

Lasta Travel&Tourism Novi Sad

+381 (0) 21 444 822

Informacije I rezervacije Kopaonik

+381 (0) 64 8323 085

www.lasta.rs

Video reportaža


comments powered by Disqus