CAF tramvaji – još jedna prazna priča!

You may also like...

7 Responses

 1. Avatar ivan says:

  Sve je ovo tačno, ali kada sam video “koNforni”… Mislim stvarno, ko ne zna neka ne piše.

 2. Avatar mendv says:

  Zanima me cena trolebusa, duplog. To je po meni u ovakvoj situaciji naj ekonomičniji i ekološki transport za Beograd. Takođe me zanima tramvaj francuskog proizvođača Translohr i cena. Ovo su like tog tramvaja.http://www.google.rs/search?q=translohr&hl=en&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ayZrUYfiPIWotAaSgYHwDQ&sqi=2&ved=0CDcQsAQ&biw=1344&bih=760

 3. Avatar Marko says:

  Slzem se sa skoro svime gore navedenim… promasena investicija… sa jednom stvari ne znam da li ste upoznati, a to je da je, verovali ili ne, ovo realna (manje-vise) cena tramvaja… stvarno su toliko skupi. Sve ostalo ste u pravu… autobusi na metan su buducnost u koju smo trebali da ulazemo, bar u Beogradu.

 4. Avatar ivan says:

  Pohvale za vašu reakciju, sve najbolje!

 5. becks89 becks89 says:

  U ime portala ja se izvinjavam na propustu koji sam napravio, greška je nastala zbog brzine kucanja, ne zbog nepoznavanja maternjeg jezika, imali smo manjih tehničkih problema koji su sada otklonjeni tako da možete i dalje neometano da nas pratite.
  Što se tiče cene tramvaja, poznate su nam cene istih, međutim ovde se ne radi tačno o ceni jednog CAF tramvaja, poenta priče da Beograd i dalje isprobava vozila kupujući veću količinu istih, sva ta vozila su uglavnom veliki promašaji, pa ne možemo očekivati da se grad sa 2 miliona stanovnika prilagođava vozilima javnog prevoza, to je smešno!
  Radi se takođe i o ceni koja je plaćena da bi se šine dovele u stanje da donekle mogu da se na pojedinim linijama voze niskopodni tramvaji,ali stanje šina je i dalje katastrofalno, a u sređivanje istih je uloženo skoro 30 miliona eura, dakle nešto ne štima, nešto nije u redu… I dalje otkivamo pravu stranu priče iz sistema JGP-a u Beogradu.

 6. Avatar Žele says:

  Ma nisu toliko loši tramvaji koliko je loša uprava GSP-a i vodstvo vašega grada pa bira neprimjerena vozila. Ali evo jedan zagreb je mogao u kratko vrijeme nabaviti 140 niskopodnih vozila i godinu za godinom rekonstruirati trase pa ne vidim zašto to nebi mogao Beograd. Da ne govorim kako je tramvajski prijevoz em kapaciteniji nego autobusni em je čišći i tiši. Vi u Beogradu se čak premalo koristite njime, zašto ne bih znao reći. Tu je jedan zagreb pravi primjer gdje je sve kroz centar na Šinama dok autobusi voze samo najdalje do blizine centra.

%d bloggers like this: