preloader
  • Presto Beograd

Kompanija Presto osnovana je 2001. godine i dugogodišnji je partner našeg tima. Kompanija Presto danas predstavlja kompaniju predvođenu entuzijastima i pravim zaljubljenicima u svoj posao.

blog-thumb

Kompanija Presto na našem tržištu posluje od 2001. godine. Sami počeci rada kompanije vezuju se za gradski prevoz putnika na teritoriji glavnog grada naše zemlje. Nakon devetogodišnjeg rada na linijama na teritoriji grada Beograda, u kompaniju stiže turistički minibus. Kompanija Presto na svoju prvu vanlinijsku vožnju kreće 2010. godine. Nedugo zatim, usled potrebe tržišta, u vozni park kompanije stižu prvi turistički autobusi. Od 2013. godine u voznom parku kompanije nalaze se dva turistička autobusa.

Zahvaljujući svojoj odgovornosti, poslovnosti i rezultatima, Presto postaje jedan od omiljenih saputnika najmlađih putnika prilikom putovanja na ekskurzije, i jedan od lidera kada je u pitanju vanlinijski prevoz dece.

Kompanija Presto danas predstavlja kompaniju predvođenu entuzijastima i pravim zaljubljenicima u svoj posao. Pored gradskog prevoza u Beogradu i vanlinijskog prevoza, kompanija održava i redovne linije, na taj način spaja Beograd sa Pirotom i Dimitrovgradom, kao i Pirot i Zlatibor.

Ukupno

0

turističkih autobusa
Preko

0

vozila
Više od

0

K

putnika godišnje
Preko

0

M

pređenih km godišnje

Turistički deo voznog parka kompanije Presto u najvećoj meri se temelji na vozilima VDL Bus & Coach grupe. Nakon dugogodišnjeg iskustva sa VDL Berkhof modelima, pred letnju sezonu 2022. u vozni park ovog preduzeća stižu prvi primerci veoma nagrađivanog modela modela VDL Futura. Reč je o dva primerka koji su značajno unapredili vozni park kompanije i učvrstili njenu lidersku poziciju.

Presto D.O.O. iz Beograda dugogodišnji je partner našeg tima. Želje za unapređenjem, usavršavanjem, popularizacijom i omasovljenjem prevoza putnika autobusima zajednički su interes menadžmenta kompanije i našeg tima, zbog čega već dug period realizujemo uspešnu saradnju.

Vozila

Kontakt

blog-thumb