Zašto imamo sve manje profesionalnih vozača?

You may also like...

3 Responses

 1. Avatar Johnny M says:

  E svaka vam čast na textu!

 2. Avatar Ненад says:

  Свака вам је на свом месту и докле ће то тако да траје?
  Ово није само безакоње и дивљаштво газда и државе ово је тероризам.
  Видели смо сви колико је опасно и убојито средство камион,аутобус,а држава и даље дозвољава да се ради овако како се ради !
  Људи гину због очајне инфраструктуре путева,неисправних возила и премора возача нашта су исти присиљени због голе егзистенције.
  Држава реагује само када гузоњин син стрпа друштво у гепек и побије децу!
  Ово је све само држава није!
  Возач.

 3. Avatar Goran says:

  Tako je ja sam vozio autobus 4 godine doduse u prigradskom saobracaju.
  Plata mi je bila od 25 do 30 000 din i to u Beogradu, delimicno ispravna vozila bez grejanja bez klime ponekad i vozilo na metan sto nije zdravo. prestao sam da vozim zbog uslova rada i plate cak sam u sezoni radio toliko da sam spavao samo po 4 h dnevno sa jedva jednim danom odmora. Radio sam taj posao od 22 do 26 god starosti sad radim u kancelariji a plata je za 2000 din manja. Bez obzira dal bio prigradski gradski medjugradski ili medjunarodni saobracaj svi mi imamo isti posao isto vozimo ne 50 ljudi iza sebe nego 50 porodica. a plata je od mojih 25000 do 60 000 u domacem a u inostranom saobracaju sa sve dnevnicama izadje i do 100 000 din. ali svi imamo isti posao da odvezemo i sacuvamo zivote. i to za male pare u domacem saobracaju. ne nameravam da se vracam na autobus ili kamion.

%d bloggers like this: