preloader
  • Volvo osigurao porudžbinu 50 novih autobusa u Mađarskoj

Volánbusz, najveći autoprevoznik u Mađarskoj, izabrao je Volvo kao partnera za isporuku 50 novih autobusa Volvo 8900 LE nakon tendera na kojem je učestvovalo nekoliko potencijalnih partnera. Isporuka je zakazana za četvrti kvartal 2021. godine

blog-thumb

Volvo Buses dobio je ugovor za isporuku 50 Volvo 8900 LE niskopodnih troosovinskih autobusa, koji će biti raspoređeni po najvećim mađarskim gradovima, prvenstveno u prigradskim područjima i prigradskom saobraćaju.

Arpad Szucs, regionalni menadžer, Volvo Buses Mađarska, kaže: “8900 LE je vrlo dobro prilagođen gradskim operacijama Volánbusz-a, nudi odlične performanse, svestranost i niske operativne troškove. Njegovi impresivni akreditivi za efikasnu potrošnju goriva i naša sposobnost da ispunimo Volánbusz-ove zahteve za isporuku bili su ključni za obezbeđivanje narudžbine.”

Volánbusz, koji je inače u državnom vlasništvu, deo je državne železničke kompanije u Mađarskoj. U svojoj floti, ova kompanija ima više od 6200 autobusa i zapošljava 18000 ljudi. Volvo autobusi trenutno predstavljaju 14% u ukupnom voznom parku ovog autoprevoznika.

Arpad Szucs, regionalni menadžer, Volvo Buses Mađarska, kaže: “Volvo Buses ima veoma blisku, dugoročnu saradnju sa Volánbusz-om. Mi imamo fleksibilnost i iskustvo da se prilagodimo njihovim potrebama i pružimo im potpunu podršku. Radujemo se nastavku uspešnog partnerstva u budućnosti.”

Poslednja narudžbina od 50 autobusa Volvo 8900 LE biće isporučena Volánbusz-u na različitim lokacijama u celoj Mađarskoj tokom poslednjeg kvartala 2021. godine.

Izvor: www.volvobuses.com


comments powered by Disqus