preloader
  • Balkan Transport projekat: Klase putovanja

U skladu sa predstojećim jubilejom, 10 godina od osnivanja Balkan Transport portala, jedna od novosti koju smo pripremili jesu klase putovanja za turističke autobuse.

blog-thumb

Tokom svog gotovo deceniju dugog pristustva na našem tržištu i u javnosti, trudili smo se da svojim aktivnostima direktno utičemo na unapređenje i promociju autobuskog saobraćaja na najbolji mogući način. U skladu sa predstojećim jubilejom, 10 godina od osnivanja Balkan Transport portala, jedna od novosti koju smo pripremili jesu klase putovanja za turističke autobuse.

Svedoci smo da se često izraz (visoko) turističkog autobusa koristi u svakodnevnom govoru, ali gotovo da niko nije siguran šta to znači i šta predstavlja. S toga, na osnovu istraživanja i rezultata dosadašnjeg prisustva na tržištu definisali smo klase putovanja za turističke autobuse.

Sa aspekta putnika, klase putovanja striktno definišu koji tip i nivo usluge putnik može očekivati u skladu sa stepenom opremljenosti vozila.

Sa aspekta prevoznika, navedene klase kotiraće i isticati vozila u odnosu druga vozila na tržištu.

Na ovaj način, direktno i aktivno utičemo na unapređenje, razvoj, standardizaciju i popularizaciju prevoza putnika autobusa u skladu sa vremenom, što je i osnovni cilj našeg tima.

Prvi ponosni partner sa kojim je na ovom polju ostvarena saradnja je kompanija Presto iz Beograda. Dve sjajne VDL Future koje su nedavno upotpunile vozni park kompanije svrstane su u Top Class-u i kategorizovane sa visoke 4.5 zvezdice. Pored standardizacije, ova dva vozila kompanije Presto dobila su i info stranice na našem sajtu.

QR kod 1

QR kod 2

Nakon skeniranja QR koda

U našoj porodici, uskoro će se naći još vozila, što će putnicima omogućiti definisan nivo usluge.

Sam sadržaj i koncept usluga možete pogledati na fotografijama u nastavku, a uskoro vas očekuje više detalja.

High Class

Top Class

Royal Class


comments powered by Disqus