preloader
  • Novi Neoplan Tourliner za KK Partizan

Povratnička sezona u Evroligu donela je mnogo toga dobrog košarkaškom klubu Partizan iz Beograda, kako na igračkom, tako i na marketinškom planu.

blog-thumb

Povratnička sezona u Evroligu donela je mnogo toga dobrog košarkaškom klubu Partizan, kako na igračkom, tako i na marketinškom planu. Pre par dana, KK Partizan obavio je i prvu kupovinu za narednu sezonu, pošto je svojim igračima kupio klupski autobus. U pitanju je nova generacija Neoplan Tourliner autobusa, nabavljen preko kompanije Sejari Beograd.

Novi Neoplan Tourliner za KK Partizan

Autobus će se koristiti za putovanja najčešće u okvirima gostovanja u ABA ligi, ali i na kraće destinacije unutar Srbije. Ovaj poduhvat je najavljen još u martu, kada je predsednik kluba Ostoja Mijailović istakao da je klub već tada bio u procesu kupovine. “Sada imamo 15 naših automobila i imamo sve potrebne stvari za putovanje. Ušli smo i u nabavku visokoturističkog autobusa sa 35 mjesta, za košarkaše. To bi do kraja sezone trebalo da bude spremno. Imamo puno gostovanja u ABA ligi, tada putujemo autobusima, za koje je pitanje da li su tehnički ispravni i kada neko može da nas odveze”, istakao je tada Mijailović i dodao: “Naš novi autobus će imati i kuhinju, za igrače će moći da se spremi hrana, a imaće i svoj toalet.”

Novi Neoplan Tourliner za KK Partizan

Nova generacija Neoplanovog Tourlinera donosi moderan i futuristički dizajn, nešto po čemu je Neoplan oduvek bio poznat. Međutim, uz dizajn dosta se poradilo i na ekonomičnosti te udobnosti i sigurnosti. Novi član KK Partizan je dvoosovinsko visokopodno vozilo sa dvoje vrata, a zbog potreba kluba, vozilo je posebno i oblepljeno sa tamno sivom folijom na kojoj su iscrtani grb, kao i natpisi posvećeni Partizanu. Posebno upečatljiv je natpis koji se nalazi na prednjoj strani vozila – Samo hrabro vodi nas do pobede!

Spoljašnji izgled je zaista impresivan, ali tek unutrašnjost ostavlja bez daha. Pošto se radi o sportistima koji su malo većih “gabarita”, odlučeno je da novi klupski autobus bude u VIP izvedbi sa maksimalnim paketom opreme. Tako je novi autobus kapaciteta 30+1+1 sedišta, a putnička sedišta su urađena u VIP rasporedu 2+1 i luksuznom dizajnu. Sedišta su proizvođača Kiel, ali u luksuznoj izvedbi sa podebljanim sedišnim delom i naslonom za bolju udobnost. Svako sedište je opremljeno individualnim naslonom za ruke i noge koji su na preklop, mrežicama za lične stvari, stolićem na izvlačenje, sigurnosim pojasom, opcijom obaranja naslona i izvlačenja sedišta bočno. Za pripremanje utakmica, ali i razonodu, autobus ima i audio/video opremu koja se sastoji od CD/MP3/DVD playera, USB/AUX/SD priključaka, dva mikrofona i dva centralno postavljena monitora od 19 inča. Kao što je već napisano, igračima i stručnom štabu KK Partizan će na raspolaganju biti kuhinja kao i toalet te i dva frižidera.

Novi Neoplan Tourliner za KK Partizan

Gospodin Miloš Marijić, direktor kompanije Sejari Beograd, izrazio je svoje zadovoljstvo što su na listu uspešnih isporuka dodali i još jedan sportski kolektiv te istakao oduševljenje tom prilikom kako on i njegova kompanija rade na jednom ovako bitnom projektu.

Izvor: Sejari Beograd, bhbus.ba


comments powered by Disqus