preloader
  • Kompanijom “Lasta” na Taru ‌‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌

Nakon Kopaonika, u saradnji sa kompanijom Lasta vodimo vas na Taru, najlepšu planinu u našoj zemlji po mišljenju mnogih.

blog-thumb

Svakodnevno od 25. decembra do 31. marta, kompanija Lasta saobraća na zimskoj sezonskoj liniji ka Tari. U organizaciji kompanije Lasta, naš tim je imao prilike posetiti Taru, i upoznati se sa uslugom koju ova kompanija nudi na liniji ka ovoj planinskoj destinaciji u našoj zemlji.

Lasta je siguran i bezbedan partner na svim putovanjima. U ovoj godini obeležava 75 godina rada i postojanja. Lidersku poziciju u autobuskom saobraćaju u Srbiji i Evropi odavno je stekla beležeći iz godine u godinu nove uspehe na tržištu. Lastini autobusi stižu do najznačajnijih i najatraktivnijih destinacija u Evropi i Aziji.

U godinama pandemije Covid 19 ova kompanija modifikovala je svoj rad i uspešno odgovorila na zahteve građana i svih relevantnih institucija države Srbije, ostajući dosledna svojoj tradiciji u kojoj ključnu poziciju zauzima odgovornost prema putnicima, učesnicima u saobraćaju i društvu u celini.

Lasta Tara

Lasta Tara

Planina Tara nalazi se u zapadnoj Srbiji. Sa severozapadne strane sam masiv definisan je dubokim kanjonom reke Drine, dok sa druge strane svojim obroncima spušta ka kremanskoj dolini i dolini reke Đetinje. Zahvaljujući netaknutoj prirodi, i širokom spektru prirodnih lepota koje se retko gde drugde mogu videti, 1981. Tara biva proglašena nacionalnim parkom. Tara je najčešći izbor avanturista i ljubitelja istraživanja netaknute prirode i nestvarnih prirodnih lepota. Najviši vrh planine Tara u Srbiji je Zborište 1544m nv.

Lasta Tara

Lasta Tara

Kompanija Lasta povezuje Beograd i Taru svakog dana tokom zimske sezone. Polazak iz Beograda je u 08h sa BAS-a (Beogradske autobuske stanice), a povratak sa Tare je rezervisan za 16:15h. Lasta do Tare saobraća preko Lajkovca, Valjeva i Bajine Bašte. Polazak iz Lajkovca je u 09:15h, iz Valjeva u 10h a iz Bajine Bašte u 12:35h. Karte se mogu kupiti u Lastinoj turističkoj agenciji i hotelu „Omorika“ na Tari, kao i u samom autobusu.

Lasta Tara

Kvalitet putovanja primeren je savremenim standardima, a povoljne cene i popusti za široku populaciju putnika (studente, penzionere, lica starija od 65 godina, omladinu, decu i novinare), razlog su više da krenete i uživate u zadivljujućim lepotama reke Drine, stoletnih šuma i bistrih jezerskih voda.

Lasta Tara

Pored polazaka na redovnoj liniji, Lastina turistička agencija nudi mogućnost odmora i rekreacije na Tari. Zainteresovani putnici u poslovnicama Lastine turističke agencije mogu kupiti aranžmane sa smeštajem u hotelima Omorika i Beli bor. Kupovinom aranžmana obezbeđen je popust od 20% na prevoz Lastinim polaskom za Taru.

Zahvaljujemo se zaposlenima iz kompanije „Lasta“ na tehničkoj podršci i značajnom doprinosu realizacije zimske patrole ka Tari.

Lasta Travel & Tourism Beograd

+381 (0) 11 6641 251

Lasta Info Centar

+381 (0) 11 3348 555

Informacije I rezervacije Tara

+381 (0) 64 8257 152

www.lasta.rs

Video reportaža


comments powered by Disqus